• 31
  • Jan
  • 0

Iflge rapporten vil canada goose trillium fderale anklagere

Odebrecht-patriarken leder Brasil-saksforhandlinger

Odebrecht SAs hovedkontor er avbildet i Sao Paulo, Brasil, 22. mars 2016. REUTERS / Paulo Whitaker canada goose herre Iflge canada goose victoria Estado leder patriarken Emilio Odebrecht et team av ledere og advokater i Odebrecht SA som har satt opp Braslia Windsor Plaza-hotellet som hovedkontor for canada goose salg forhandlingene.Representativer for Odebrecht nektet kommentere artikkelen. En brasiliansk regjeringens tjenestemann med direkte kjennskap til forhandlinger med Odebrecht anerkjente at de canada goose outlet foregikk, men sa, ikke engang nr canada goose jakke dame en avtale. Offisiellen ga ingen andre detaljer. En annen brasiliansk myndighetsfullmektig bekreftet i lrdag til Reuters at forhandlinger canada goose norge var i gang. Iflge rapporten vil canada goose trillium fderale anklagere med ansvar for den skalte bilvasken Odebrecht SA betale bter https://www.canada-goose-jakker.com p canada goose dame minst 6 milliard reais (1,3 milliarder pund).Marcelo Bahia canada-goose-jakker Odebrecht, Emilio snn og konsernsjef, har canada goose victoria parka vrt i fengsel siden juni i fjor for sitt engasjement i skandalen. Bahia Odebrecht, som allerede har blitt dmt til mer enn 19 rs fengsel for delta i ordningen, er villig til samarbeide med sonden, sa Estado. Patriarch Emilio og hans advokater forsker overbevise canada goose jakker herre anklagerne for tillate andre konsernledere tjene forkortet setninger i canada goose jakker dame bytte canada goose jakke for samarbeid, rapporterte papiret og la til at forhandlinger kunne vare i minst en uke. Analytikere har sagt at vitnesbyrd fra Odebrecht-ledere kunne canada goose utvide Car Wash-underskelsen. Iflge Estado-artikkelen er blant de ledere som er involvert i canada goose jakke herre forhandlinger Alexandrino de Alencar, Odebrecht tidligere leder av institusjonelle relasjoner.

Leave a Comment